5 Haziran 2007 Salı

berzerker kankanızın hakkaten yardıma ihtiyacı var...

kankalar fikir istiyorum hepinizden.

background: şirketteki angut güvenlik ayarları yüzünden domain üzerinden bağlanınca usb store'lar görünmüyordu. her açılışta usbstor dosyaları everyone "deny" haline geliyor ve regeditteki usbstor ayarı 3 yerine 4 oluyor ve usbler yasaklanıyordu. berzerker hep bu ayarları düzeltirdi, usbsini takardı.(cinfikir biraz ondan)

olay: bigün berzerker bu angut ayarları düzeltmeyi unutup usb store'unu laptoba takar. ve monitörde okunamamış bir mavi ekran mesajı belirir. ve bi daha ömrü billah açılmaz, devamlı mavi ekran "unmountable boot volume" hatası verir.

aklı başına geliş ve repair: WinXP den bilgisayar açılır. repair dos ekranına girilir. chkdsk /p yapılır. fixboot yapılır. aaa laptop açılabiliyo.

asıl sorun dank ediliş: aaa demiştim ne de kolaymış. bu mudur derken. bi daha aaaaaaa ki bu daha uzun ve daha acıklı. masaüstü bomboş. ha süper olmuş temizlenmiş ama bi problem var. kullanan berzerker kişiliği her dosyayı masa üstünde klasör açıp orada tutmayı benimsemiş bir kişiliktir.

kayıplar: yaklaşık 10GB bilgi (master tezinin bi bölümü, yılların müzik arşivi, fotoğraflar), şirkette itibar, ruh sağlığı, kalan saçların bi bölümü vs.. hemen WinXP'den açılıp chkdsk /r yapılır. değişen bişey yoktur, berzerker ağlamaklı olur.

sorunların sorunu ve ohaların ohası: e tamam hepsi silinsin ama canım c:'de hala free space 640 MB.

kankalara uzman sualleri : bu kadar dosya nerede olabilir?. silinmişse recovery yapsam nereye kaydedeceğim ki 10GB yi yer yok ağlarım?. biri benimle dalga geçiyosa itiraf etsin affedebilirim??. her abukluk beni mi bulacak??

yardımlarınız ya da yardım edemediğinizden üzülmeniz için gerçekten çok saolun.

ek1: profile ayarları değişmemiştir. my documents aynen durmaktadır. sadece desktoptaki klasörler

Mavi forum

0 yorum: